ACTUEEL NIEUWS

 

 Besteouders.


Momenteelzijn wij i.v.m. het corona virus gesloten.

(wijverwijzen hierbij naar de website van:https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-kinderopvang)


Webieden uitsluitend opvang voor een zeer beperkte groep kinderenwaarvan ouders beide werkzaam zijn in 1 van de cruciale vitalewerkgebieden.

In overleg met de directie wordt dan bekeken op welkewijze er invulling wordt gegeven aan deze opvang.

Mocht1 van de ouders een functie hebben in een cruciaal vitaal beroep enouder heeft een partner die in geen geval thuis kan blijven voor dezorg van het kind of kinderen dan kunt u contact opnemen met Racquelen Moniek om te kijken welke mogelijkheden er zijn.


Besefwel dat uw kind het veiligst is in zijn of haar eigen thuissituatiewant ook Babbeloes kan een risico vormen voor de besmetting. Wij doennatuurlijk ons uiterste best om dit risico zo klein mogelijk tehouden zodat we voor deze selectieve groep nog zo lang mogelijk open kunnen blijven. Wij vragen dan ook met klem uw kind thuis te houden waar datmogelijk is. Ook voor deze kinderen geldt dat ze met een flinke snotneus , hoesten en/of  koorts niet mogen komen.


Voorvragen kunt u altijd contact opnemen met Babbeloes of mail met info@babbeloes.nl


Samen zetten we onze schouders er onder.

Hartelijkdank voor uw flexibele en begripvolle medewerking.