ACTUEEL NIeuwS

 

Volgt u ons al op Social Media?  zo niet neem er gezellig eens een kijkje zodat u wat sfeer kunt proeven.

 

Facebook openbaar:                                     https://www.facebook.com/Babbeloes

Facebook besloten:                                       KDV Babbeloes Enschede  Meld u hiervoor aan mits u een contract heeft met Babbeloes

Instagram:                                                       https://www.instagram.com/kinderopvang_babbeloes/

Twitter:                                                             https://twitter.com/babbeloes

 

 

Corona 

Beste ouders, verzorgers

 

Eindelijk kunnen we met goed nieuws komen. Vanaf 8 Februari mag het kinderdagverblijf weer open onder bepaalde voorwaarden. Wat deze voorwaarden exact zijn en met welke maatregelen en leefregels dit gepaard gaat vind u in het corona protocol KDV. In de roze link hieronder. We willen u er op attenderen dat we dit met z`n allen moeten doen en daarom moeten we ons gezamenlijk zo goed mogelijk aan het protocol houden om verspreiding van het virus en een eventuele sluiting van groepen te voorkomen.

 

Helaas is het wel zo dat de BSO nog niet mag openen omdat  er te veel kinderen vanuit verschillende groepen bij elkaar komen en dat wil men juist voorkomen. Er g jammer maar het is helaas niet anders. De noodopvang voor de BSO blijft wel open. Hiervoor geldt nog steeds dat beide ouders die in een cruciaal beroep werkzaam zijn hier gebruik van mogen maken. Ook ouders waarvan 1 ouder in een cruciaal beroep werkzaam en waarvan ouders het echt niet anders kunnen organiseren mogen een aanvraag doen voor noodopvang. 

Noodopvang voor BSO kunt u aanvragen via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 053-4313895  of privé nummer van Racquel: 06 21210287 u kunt haar ook appen.  Wij gaan er in eerste instantie van uit dat jullie dan de noodopvang opnemen op de dagen dat jullie normaliter ook opvang hebben zoals op het contract vermeld staat. 

 

 

 

Mocht uw kind, uzelf zelf of andere gezinsleden corona verschijnselen vertonen, blijf dan thuis, ga in quarantaine, laat u testen en neem geen risico. Neem contact op met uw huisarts en GGD voor verdere instructies. Mocht u twijfelen of uw kind mag komen dan kunt u de beslisboomboom doorlopen:  www.boink.info/beslisboom 0 jaar t/m groep 8

 

 

Protocol Corona KDV februari 2021                                      Protocol corona BSO Babbeloes febr. 2021

 

Voor meer informatie over de corona maatregelen verwijzen  naar de website van:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-kinderopvang

 

 

Mocht er een besmetting plaats vinden op Babbeloes KDV en of BSO dan volgen we het onderstaande stappenplan:

Stappenplan KDV en BSO

 

 

 

 Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Babbeloes of mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Samen met u zetten we  nog steeds onze schouders er onder.

Hartelijk  dank voor uw flexibele en begripvolle medewerking . 

Hou vol  en blijf scherp. Pas goed op u zelf en elkaar.