ACTUEEL NIeuwS

 

Corona 

Beste ouders.

 

Vanaf 8 juni 2020 zijn we weer volledig open, dit geld voor het KDV en de BSO. We zijn open onder bepaalde  voorwaarden die in een protocol beschreven staan.. 

We hebben maatregelen en leefregels opgesteld omtrent de veiligheid en gezondheid in deze corona periode. ook laat het zien hoe we vorm geven aan de 1,5 meter afstand regel binnen Babbeloes. Dit vergt enig aanpassingsvermogen van u als ouders en ons als pm-ers. 

Mocht uw kind, uzelf zelf of andere gezinsleden corona verschijnselen vertonen, blijf dan thuis, ga in quarantaine, laat u testen en neem geen risico. Neem contact op met uw huisarts en GGD voor verdere instructies.

Bijna iedere 3 weken is er wel een wijziging in het protocol  dus een goede zaak dit regelmatig even door te nemen. Wijziging vanaf 7 oktober is dat ouders een mondkapje moeten dragen tijdens het halen  en brengen van hun kind bij Babbeloes ongeacht of ze buiten of binnen staan. 

De link om de aangepaste protocollen per door te lezen vindt u hieronder:

 

 Protocol corona KDV oktober 2020

 

 Protocol corona BSO oktober 2020

 

 

 Voor meer informatie over de corona maatregelen verwijzen  naar de website van:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-kinderopvang

 

 

 Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Babbeloes of mail met info@babbeloes.nl

 

Samen zetten we onze schouders er onder.

Hartelijk  dank voor uw flexibele en begripvolle medewerking . 

Hou vol blijf scherp verslap niet en pas goed op elkaar en anderen.

 

 

 

Belastingdienst/toeslagen

De belastingdienst heeft een nieuwe werkwijze omtrent de toeslagen kinderopvang. In het onderstaande bestand staat uitgelegd hoe dit in zijn werk gaat. Wijzigingen in uw situatie die van belang zijn voor de opvang toeslagen kunt u rechtstreeks doorgeven via mijn toeslagen. Wijzigingen in naw gegevens dienen ook door gegeven te worden aan Babbeloes dit kan via de mail moniek@babbeloes.nl

 

Link:

informatieblad gegevens opvragen bij ouders