ACTUEEL NIeuwS

 Kdv Babbeloes Enschede

Volgt u ons al op Social Media?  zo niet neem er gezellig eens een kijkje zodat u wat sfeer kunt proeven.

 

Facebook openbaar:                                     https://www.facebook.com/Babbeloes

Facebook besloten:                                       KDV Babbeloes Enschede  Meld u hiervoor aan mits u een contract heeft met Babbeloes

Instagram:                                                       https://www.instagram.com/kinderopvang_babbeloes/

Twitter:                                                             https://twitter.com/babbeloes

 

 

Corona 

Beste ouders, verzorgers

 

Helaas zijn wij n.a.v. de toespraak van premier Rutte, genoodzaakt om de kinderopvang te sluiten. Deze sluiting start vanaf  woensdag 16 december 2020 tot en met  17 januari 2021.   

De maatregel is er op gericht het aantal contact momenten en reisbewegingen van ouders te beperken en daarmee het aantal verspreidingen terug te dringen. 

Het uitgangspunt  is, dat iedereen zo veel mogelijk thuis blijft.

 

 

We gaan er van uit  dat de kinderen waar mogelijk zo veel mogelijk thuis blijven, wij beseffen dat dit veel van u kan vergen maar het is erg belangrijk dat noodopvang ook echt noodopvang blijft. Ouders met cruciale beroepen kunnen gebruik maken van de noodopvang. zie link:

 

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/ouders-scholieren-en-studenten-kinderopvang-en-onderwijs/cruciale-beroepen 

 

Het uitgangspunt  bij 1 ouder die een cruciaal beroep uit voert, is dat de ouders de opvang zo veel mogelijk zelf thuis regelen. Noodopvang kunt u aanvragen via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 053-4313895  of privé nummer van Racquel: 06 21210287 u kunt haar ook appen.  Wij gaan er in eerste instantie van uit dat jullie dan de noodopvang opnemen op de dagen dat jullie normaliter ook opvang hebben zoals op het contract vermeld staat.

Ook voor de BSO gelden dezelfde regels. De noodopvang tijdens schooluren zal door basisschool van het kind geregeld moeten worden. De uren na schooltijd  worden als noodopvang door Babbeloes verzorgt.

 

Voor ouders die gebruik maken van de noodopvang blijven de onderstaande protocollen van kracht We hebben maatregelen en leefregels opgesteld omtrent de veiligheid en gezondheid in deze corona periode. ook laat het zien hoe we vorm geven aan de 1,5 meter afstand regel binnen Babbeloes. De mondkapjes plicht en aangepaste  ingangen zullen voorlopig zo blijven evenals de 1,5 meter regel en extra hygienemaatregelen.

 

Mocht uw kind, uzelf zelf of andere gezinsleden corona verschijnselen vertonen, blijf dan thuis, ga in quarantaine, laat u testen en neem geen risico. Neem contact op met uw huisarts en GGD voor verdere instructies. Mocht u twijfelen of uw kind mag komen dan kunt u de beslisboomboom doorlopen:  www.boink.info/beslisboom 0 jaar t/m groep 8 

 

 

 Protocol corona KDV 2020      Protocol corona BSO  2020

 

Voor meer informatie over de corona maatregelen verwijzen  naar de website van:

https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/veelgestelde-vragen-over-coronavirus-en-kinderopvang

 

 

 Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Babbeloes of mail met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Samen met u zetten we  nog steeds onze schouders er onder.

Hartelijk  dank voor uw flexibele en begripvolle medewerking . 

Hou vol  en blijf scherp. Pas goed op u zelf en elkaar.