VASTE ACTIVITEITEN

Alle kinderen mogen bij Babbeloes deelnemen aan leuke leerzame, gezellige en sociale activiteiten. 

De activiteiten, op het clubje na, zijn zo georganiseerd dat alle leeftijden zoveel  mogelijk mee kunnen doen. 

 

Clubje

Kinderen vanaf 3 jaar mogen naar het clubje. Dit is in het leven geroepen om de oudere kindjes tussen de middag iets extra's te bieden. Door middel van deze activiteiten worden ze langzaam aan voorbereid op de basisschool. Denk daarbij dan aan activiteiten als knippen, plakken, prikken, tellen en het leren van kleuren en vormen. Het clubje vind dagelijks tussen de middag plaats bij de BSO. Elk kind mag 1x per week mee en wordt tegen 12.30/13.00 uur opgehaald uit zijn/haar groep door 1 van de 2 pm-ers die mee gaan. Samen lopen ze naar de BSO waar we een hier een mooie ruimte voor hebben ingericht. 

 

Gym, Muziek, buiten- en baby activiteiten

Deze activiteiten worden met de groep, of samen met de koppelgroep gedaan. Elke maand worden er nieuwe activiteiten op de groepen uitgedeeld. Zo zijn er jaarlijks van elk 12 leuke activiteiten om uit te kiezen. De pm-ers kiezen zelf welke activiteit wanneer uitgevoerd wordt en zorgt ervoor dat elk kind aan bod komt. 
Jaarlijks uitje

1x per jaar hebben we ons jaarlijkse uitje. Dit is bedoeld voor kindjes vanaf 1,5 jaar en die zelf kunnen lopen. Ouders kunnen hun kinderen hiervoor opgeven. We gaan dan met de huifkar naar kinderboerderij Noord op Deppenbroek. Eenmaal daar gaan de kinderen in groepjes onder toezicht van een leidster of ouder de kinderboerderij verkennen opzoek naar de verschillende dieren en ter afsluiting spelen in de speeltuin. Tussendoor is er nog een eet en drink momentje. Na afloop worden de handjes gewassen en weer terug met de huifkar naar Babbeloes waar de lunch alweer klaar staat. Elk jaar een groot succes bij alle kindjes!