KOSTEN KINDERDAGOPVANG

Kosten KDV Babbeloes 2024

 

De tijden en prijzen 2023 (exclusief teruggave belastingdienst). Om maandelijks een vast bedrag te kunnen factureren/incasseren worden de uren en bedragen per jaar (52 weken) berekend en gedeeld door 12 maanden.

Om tegemoet te komen in vakantie en feestdagen hanteren wij een compensatie regeling voor 2 weken afhankelijk van uw contract qua afname. (Kijk voor uitleg en voorwaarden naar protocol ruil/compensatie en extra dagen op de site onder het kopje downloads).

 

Dagdeel 1 (ochtend): 7.00 – 12.45 = 5.45 uur (omgerekend 5.75 uur)

 

Dagdeel 2 (middag): 12.30 – 18.00 = 5.30 uur (omgerekend 5.50 uur)

 

Hele dag: 7.00 – 18.00 = 11.00 uur

 

Tarief: € 11,15 per uur

 

Wat krijg je voor deze prijs:

Wij bieden zo veel mogelijk een all-in pakket, zodat ouders weinig hoeven mee te geven. Wel zo makkelijk! Luiers, vers fruit, broodmaaltijden, drinken, tussendoortjes, beddengoed, (nagenoeg alle) georganiseerde uitjes zijn in de prijs inbegrepen.

 

Hoeveel kinderopvangtoeslag u precies terug krijgt hangt af van uw inkomen en de kinderopvangtoeslagtabel die bij uw inkomen hoort. Voor meer informatie raadpleeg www.toeslagen.nl

 

Onze betalingsvoorwaarden kunt u hier bekijken : Betalingsvoorwaarden Babbeloes

 

Deze prijzen zijn geldig tot nieuwe prijzen bekend worden gemaakt en onder voorbehoud van druk -en typefouten.

Wij hebben deze informatie zorgvuldig opgesteld maar kunnen niet garanderen dat deze foutloos, volledig en actueel is. Daarom kunnen aan deze berekeningen geen rechten worden ontleend, tevens aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor schade als gevolg van onjuistheden of onvolledigheden in deze informatie alsmede van foutief aangeven van uren of uurprijs bij de toeslagen.