groepen KDV

 Het KDV gedeelte bestaat uit gezellige 6 groepen. Op iedere groep vind je een leefruimte met voldoende spelmateriaal voor alle leeftijden , speciaal kindermeubilair een keuken en een aparte slaapkamer. Op iedere groep kan deze indeling verschillen. We werken iedere maand met een ander thema en passen hier de groep op aan. Mocht u uw kind opgeven voor het KDV dan is dit niet een automatische garantie dat uw kind ook doorstroomt naar de BSO, hiervoor dient u uw kind apart op te geven.Kipjes, Kuikentjes, Schaapjes, Lammetjes, Koetjes en Kalfjes


Een verticale groep met maximaal 12 kindjes per dag. Elke groep is ruim opgezet en heeft een huiselijke uitstraling (tevens voorzien van een gesloten keuken). Ruimte genoeg om vrij te spelen, aan de grote tafel een activiteit te doen en gezellig samen te eten. Aan elke leeftijd is gedacht, hoge box voor de kleintjes en tegelijk een mooie hut voor de grote. Speelgoed en spelletjes wat aansluit bij de verschillende leeftijden.

kinderopvang Babbeloes

Verschoonruimtes

 

De verschoonruimtes zijn voorzien van een grote in hoogte verstelbare verschoningstafel, met trapje zodat de oudere kindjes er zelf op kunnen klimmen. We hebben verlaagde toiletten en een verlaagde wasbak waardoor de kinderen gemakkelijk en zelfstandig kunnen leren naar de w.c. te gaan (onder begeleiding van een pm'er). 


Slaapkamers

 

Elke groep heeft beschikking tot een eigen slaapkamer, voorzien van een 6 tal stapelbedjes. Ieder kindje heeft bij Babbeloes zijn/haar eigen bedje/dekentje/slaapzak/overtrekje.

Speelweide


De speelweide is is uitgerust voor binnenactiviteiten. Hieronder vallen gym activiteiten, maar ook vrije activiteiten die een groep zelf bedenkt. De speelweide is ingericht op bewegen. Hier kunnen de kinderen lekker rennen, klimmen, springen of aan het touw zwaaien. 


Buitenruimtes

 

Babbeloes is voorzien van 3 verschillende buitenruimtes. 1 geheel of 3 losse ruimtes wanneer de hekken gesloten zijn. Uitrazen op de fietsen en/of auto’s, voetballen, in de zandbak of op ontdekking in het doolhofje.