groepen

Ieniemienie, Pino, Elmo, Oscar, Purk, Koekiemonster


Een verticale groep met maximaal 12 kindjes per dag. Elke groep is ruim opgezet en heeft een huiselijke uitstraling (tevens voorzien van een gesloten keuken). Ruimte genoeg om vrij te spelen, aan de grote tafel een activiteit te doen en gezellig samen te eten. Aan elke leeftijd is gedacht, hoge box voor de kleintjes en tegelijk een mooie hut voor de grote. Speelgoed en spelletjes wat aansluit bij de verschillende leeftijden.

kinderopvang Babbeloes

Verschoonruimtes

 

Bijna elke groep heeft een eigen verschoonruimte. (ieniemienie /pino en purk/koekie delen een ruime verschoonruimte) Deze is voorzien van een groot verschoningstafel, verlaagde wasbak en verlaagde wc-tjes, waardoor de kinderen gemakkelijk en zelfstandig leren naar de wc te gaan. Uiteraard onder begeleiding van 1 van de leidster.

Slaapkamers

 

Elke groep heeft beschikking tot een eigen slaapkamer, voorzien van een 6 tal stapelbedjes. Ieder kindje heeft bij Babbeloes zijn/haar eigen bedje/dekentje/slaapzak/overtrekje.

Speellokaal

 

Het speellokaal is een zeer gewaardeerde uitlaatklep voor de kinderen. Hier kunnen ze lekker rennen, klimmen, springen en bouwen. Het speellokaal is voorzien van zachte (softplay) matten, blokken, ballenbak en schommels voor de allerkleinsten.

Buitenruimtes

 

Babbeloes is voorzien van 3 verschillende buitenruimtes. 1 geheel of 3 losse ruimtes wanneer de hekken gesloten zijn. Uitrazen op de fietsen en/of auto’s, voetballen, in de zandbak of op ontdekking in het doolhofje.